top of page

Få den hyggelige
ammestund, du drømmer
om med din baby

Har du udfordringer med amningen, og synes du, det er svært? Så er du hverken den eneste eller den første.
Vi tilbyder online ammehjælp af erfarne sundhedsplejersker, og kører også ud i hele København.
Ammehjælp fra private sundhedsplejersker
Når amningen ikke går som forventet, kan det fylde alt i jeres lille familie, og det kan være en hård start både for dig som nybagt mor og jeres barn.

 

Hos WeAreFamily brænder vi for, at amningen skal lykkes for alle, som ønsker at amme, og vi ved af erfaring, at hurtig hjælp har stor betydning for dig og din baby, og at det kan være afgørende for, at udfordringerne ikke udvikler sig til det værre. 

Derfor bestræber vi os på at vejlede dig indenfor 24 timer, så du kan få et godt og trygt ammeforløb sammen med dit barn. 

 

Vores erfaring er, at det ofte er små korrigeringer, der skal til for at forbedre amningen, og at du med en enkelt ammevejledning hurtig kan få det vendt og komme videre med amningen som noget rart og hyggeligt.

Vi anbefaler, at du søger hjælp så snart, du oplever vanskeligheder med amningen, for jo hurtigere der bliver taget fat om problemet, desto hurtigere kan vi sammen få løst det. 

 

Eksempler på ammeproblemer som vi kan hjælpe med: 


√  Smerter ved amning

√  Usikkerhed omkring amning

√  Din baby slipper brystet, kan ikke få ordentlig fat (f.eks. klikker pga. stramt tungebånd)

√  Urolig og grædende baby, der tager for lidt på i vægt

√  Sår og revner 

√  Brystbetændelse

√  Baby kan kun sutte med ammebrik

√  Nedsat mælkeproduktion

... og meget andet

Vi har som sundhedsplejersker hjulpet rigtig mange familier til vellykkede ammeforløb og har masser af erfaring indenfor dette område. 

Derudover er vi uddannet ammekonsulenter ultimo april 2023 med IBCLC-certificering i september 2023.

 

IBCLC står for International Board of Lactation Consultant og er den højeste uddannelse inden for amning. Det er en international ammeuddannelse, der kræver, at du minimum har 1.000 timers praksiserfaring med ammevejledning, før du kan optages på uddannelsen.

Hos Wearefamily tilbyder vi ammebesøg i trygge rammer hjemme hos dig selv
- enten online via Zoom eller med et personligt besøg, hvis du bor i Københavnsområdet.

Hvis du er i tvivl og har brug for at vide mere, inden du booker, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 31218242 eller på mail hello@wearefamily.dk

Vores vejledning tager udgangspunkt i vores egne erfaringer som sundhedsplejersker, viden og forskning, samt Sundhedsstyrelsens anbefalinger
bottom of page