top of page

Skab en tryg og hyggelig
overgang fra mælk til mad

Der kan være mange følelser og tanker forbundet med det at gå fra amning/flaske til, at jeres barn skal spise rigtig mad. Vi tilbyder råd og vejledning af erfarne sundhedsplejersker hjemme i din stue og online.
Råd om vergangskost fra private sundhedsplejersker
Vi hjælper jer i gang med overgangsmad

 

Som forældre kan det være overvældende at komme i gang, da der kan være mange følelser og tanker forbundet med det at gå fra amning/flaske til, at jeres barn skal sidde med ved bordet og spise rigtig mad.

Hvornår skal jeg starte med mad til mit barn og hvilke parathedstegn skal jeg kigge efter? Hvilken tid på dagen er bedst? Hvor mange måltider om dagen? Hvad er det bedste at starte med? Hvordan ved jeg at mit barn har fået nok? Det er helt normale tanker, som de fleste forældre oplever. 

 

Hvis I har svært ved at komme igang og har brug for råd til, hvordan I som familie får etableret sunde og gode spisevaner, kan vi hjælpe jer trygt i gang med denne fase.


Vi har vejledt mange familier i hvordan de kommer i gang med overgangsmad og vores erfaring er, at det ofte er små ændringer, der skal til for, at I kan komme videre.
Vi vejleder også når det er vanskeligt at komme fra skemad til familiens mad og hvordan du gør dit barn nysgerrig og madmodige.

 

Eksempler på hvad vi kan hjælpe med: 


√  At vejlede omkring det rigtige tidspunkt fra amning/flaske til skemad

√  Starte forfra og bryde med uhensigtsmæssige vaner

√  Større børn som har brug for et kærligt skub fra skemad til familiens mad

√  Forebygger kræsenhed og gøre dit barn madmodig

√  Inspiration til at støtte jeres barn i at være nysgerrig og udvikle madglæde

√  At skabe en gode madoplevelser for hele jeres familie

√  Konkrete forslag til hvad I kan tilbyde jeres barn på forskellige alderstrin

√  Mindre kontrol og stole på at dit barn regulerer selv sin sult og mæthedsfornemmelse

√  Hvordan du kan kombinere BLW med Sundhedsstyrelsens anbefalinger

... og meget andet

Hos WeAreFamily tilbyder vi overgangskost-besøg i trygge rammer hjemme hos jer selv - vi kommer i københavnsområdet. For udlandsdanskere tilbyder vi vejledning over Zoom eller over telefonen, alt efter hvad du foretrækker. 

Hvis du er i tvivl og har brug for at vide mere, inden du booker, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 31218242 eller på mail hello@wearefamily.dk

Vores vejledning tager udgangspunkt i vores egne erfaringer som sundhedsplejersker, viden og forskning, samt Sundhedsstyrelsens anbefalinger
bottom of page