top of page

Vi er Annika & Marie,
& WeAreFamily.

Vi er uddannet sygeplejersker og sundhedsplejersker med mange års erfaring i arbejdet med børn og familier.

Vi har stiftet WeAreFamily, da vi ønsker at skabe tid, nærvær og brænder for at støtte børnefamilier til en positiv og tryg udvikling. 

WEF_Sammen.png

Lidt mere om os

Vi brænder for vores arbejde som sundhedsplejersker, og mener at sundhedsplejen i Danmark har en unik og vigtig rolle i børn og unges udvikling.

Det er et gratis tilbud til alle nybagte forældre i Danmark, og sundhedsplejersken bliver budt indenfor i næsten alle nybagte forældres hjem - ca. 97 procent siger ja til besøg.

Desværre følger dette tilbud ikke med når man flytter til udlandet, og vi ved fra flere af vores familier som har været udstationeret, at de oplevede at stå meget alene omkring deres barns trivsel og udvikling, og ville have ønsket at de havde haft adgang til en dansk sundhedsplejerske.

 

Det har givet os inspiration til, at vi i sommeren 2022 stiftede WeAreFamily, med det ønske om at udlandsdanskere skal have samme forudsætninger for at skabe en god start på familielivet, som hvis de boede i Danmark.

 

Vi ved, at livet med små børn er uforudsigeligt og behovet for hjælp kan opstå på alle mulige og umulige tidspunkter, hos os er intet for småt til at være relevant, vi er kun et opkald væk.

Vi tilbyder online sundhedspleje for dig og din familie i udlandet. Hvad enten I er helt nye eller kommende forældre, eller har større børn med jer på jeres udlandseventyr, står vi klar til at hjælpe og give jer mere ro i maven.

Marie.jpg
Group 23.png

Marie B. Hald

Sundhedsplejerske og stifter af WeAreFamily.

Uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. 

ADBB-certificeret fra Københavns universitet, institut for psykologi (ADBB er en screeningsmetode til tidlig opsporing af mistrivsel hos børn i alderen 0-2 år).

COS-P-uddannet (COS-P er en familiebehandlingsmetode, der har til formål at fremme god og tryg tilknytning mellem barnet og dets omsorgsperson).

Kommende IBCLC ammekonsulent. (International Board Certified Lactation Consultant). Færdigcertificeret September 2023.

 

Jeg har erfaring i at arbejde med spædbørn, skolebørn og teenagere og deres familier. Jeg elsker at være sundhedsplejerske og at opleve den tillid, familier viser mig, når de åbner deres hjem. Som sundhedsplejerske mener jeg, at en af de vigtigste opgaver er at skabe trygge rammer og nærvær, når man skal styrke en nybagt families evne til at tro på sig selv. Det er dybt meningsfuldt for mig, når jeg gennem mit arbejde finder frem til den enkelte families behov og hjælper dem med at udvikle deres egne forældrekompetencer. Jeg nyder at gøre en forskel for børnene og deres familier.

Jeg er selv mor til to skønne børn og bor i København.

Annika.jpg

Annika Beedholm

Sundhedsplejerske og stifter af WeAreFamily.

Uddannet sygeplejerske i 2001 og sundhedsplejerske i 2017.

ADBB-certificeret fra Københavns universitet, institut for psykologi (ADBB er en screeningsmetode til tidlig opsporing af mistrivsel hos børn i alderen 0-2 år).

Kommende IBCLC ammekonsulent. (International Board Certified Lactation Consultant). Færdigcertificeret September 2023.

 

Jeg har erfaring i at arbejde med spædbørn, skolebørn og teenagere og deres familier. Som sundhedsplejerske har jeg verdens bedste job og noget af det skønneste at være vidne til, er at se den helt fantastiske udvikling barnet gennemgår det første leveår.

Jeg er især optaget af relationer og de ressourcer, vi som mennesker har, og det, jeg værdsætter meget ved mit arbejde med børn, unge og deres familier, er, når jeg gennem formidling og vejledning kan sætte gang i nye tanker, som kan få den enkelte eller familien til at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Om det er børn, gravide eller forældre, er det vigtig for mig, at alle føler sig mødt dér, hvor de er.

Jeg er selv mor til tre skønne teenagerbørn og bor i København.

Group 23.png
bottom of page