top of page
Billede af Camylla Battani

Investér i jeres udstationerede familier,
og gør barselsorloven til et trivselsparameter.

Ønsker I at støtte jeres medarbejderes trivsel under barsel og give dem en god start på familielivet?

Med WeAreFamily kan jeres medarbejdere tage den danske sundhedspleje med til udlandet.
Vi skaber tryghed og trivsel i familien, så I får fokuserede og effektive medarbejdere.

WeAreFamily tilbyder

 

√  Online sundhedspleje i samme høje kvalitet som i Danmark.
 

√  Skræddersyet forløb tilpasset jeres medarbejderes behov.
 

√  Samme sundhedsplejerske gennem hele forløbet.
 

√  Akut rådgivning.
 

√  Adgang til online mødregruppe.

WeAreFamily tilbyder privat sundhedspleje til virksomheder som en del af deres sundhedsordninger til udstationerede medarbejdere.  

 

Ved at have WeAreFamily som et personalegode sikrer I, at jeres udstationerede familier får adgang til en dansk sundhedsplejerske med mange års erfaring i at vejlede nybagte familier om barnets udvikling og trivsel både under graviditeten, den første tid efter fødslen, og når barnet vokser op.

Vi tilbyder online sundhedspleje til udstationerede, så børnefamilier i udlandet kan få den samme trygge start på familielivet, som de ville herhjemme. 

Med WeAreFamily kan I tilbyde jeres udstationerede medarbejdere sundhedspleje som personalegode, så de får vejledning i samme høje kvalitet som herhjemme i Danmark. Som udlandsdansker kan familielivet være ekstra sårbart, da man er langt væk fra de trygge danske rammer med dertilhørende netværk af venner og familie samt den danske sundhedspleje. 

I udlandet er sundhedssystemet ofte anderledes skruet sammen, hvilket kan betyde, at familierne ikke tilbydes den samme helhedsorienterede tilgang som herhjemme.

Hos WeAreFamily brænder vi for at give jeres udstationerede de bedste forudsætninger for et godt familieliv og en succesfuld udstationering. Når børnene og familien er i trygge hænder hos os, kan jeres medarbejdere yde deres bedste på arbejdspladsen. 

Kontakt os

Hvis I ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed og udstationerede, så skriv eller ring til os her

bottom of page